Välj en sida

Var uppe vid 00.30 och gick ut med Molly. Var säkert ute 30 minuter. Hon hade inte alls bråttom in igen ☺.
Väl inne så somnade vi om och sov tills klockan väckte vid 04.45. Hade en rejäl huvudvärk – ungefär som att huvudet skulle sprängas. Nåväl, vi sov vidare till 06.30 istället och åkte iväg till jobbet. Efter 1.5 timmes körande kom vi fram och gick upp på rummet. Jag kände mig inte alls bra (febrig och huvudvärk) och Molly var väldigt orolig och ville ut och kissa var 30:e minut.
Vid 12.30 var min ork helt slut så vi beslutade att åka hem till Tullinge, vila lite och sedan åka till Hovmantorp. Väl på Essingeleden ändrade jag mig så vi åkte ner direkt (rätt mycket köer redan då).
Kände efter några mil att den här resan nog skulle ta lång tid och huvudvärken ville inte släppa – så vi körde in och stannade på Sillekrog och slumrade till 1-1.5 timmar. Därefter fortsatte vi färden mot Småland. Stannade vid Nyköpingsbro och körde till Brahehus direkt där jag tänkte att hon kanske ville kissa. Men nä, alldeles för många lukter och ljud där så det var bara nosande som gällde (och jaga smörgåsar som någon slängt på marken ☹)
Vid 20.15 kom vi till slut fram och nu är det kurerande som gäller. Molly verkade överlycklig att vara här igen och få äta sina grästuvor 😂.
Nu har hon efter 1 timmes busande somnat. Så vi säger natti natti nu.